Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 13 of 13
Like Tree5Likes

Thread: 1986 Opala Tribute Series, Season 7 - Salvador - June 19th

  1. #11
    Gilles Lalonde's Avatar
    Gilles Lalonde is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2016
    Location
    Montreal, Quebec
    Posts
    465

    Default

    Well that is interesting!

    Jason, please test it. Rename the present multiplayer.ini and start the server. In the new multiplayer.ini that it just created, what is the default rate?

    If it's not 8042kbps then it warrants a question on Reiza's Forums.

  2. #12
    Jason Whited's Avatar
    Jason Whited is offline Senior Community Leader
    Join Date
    Nov 2016
    Location
    Soutwest Virginia, USA
    Posts
    1,456

    Default

    I'll look into it. Ty guys.

  3. #13
    Dan Wheat's Avatar
    Dan Wheat is offline Junior Member
    Join Date
    May 2018
    Location
    Copperas Cove, Texas
    Posts
    12

    Default

    Sorry, I didn't make my issue clear, not having issues staying on any servers, my wheels wont stay connected. And I think I have the issue tracked down, my front USB ports are intermittent, and the rear no longer work at all. So my new mobo is most likely the issue as they are all connected directly to the board. I have ordered a new one, so we shall see.
    faspit likes this.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •